HUISVESTING GEZOCHT

Al sinds we acht jaar geleden in dit pand kwamen, wisten we dat we er ooit uit zouden moeten. Wanneer? Dat weten we nog niet. We hopen dat we hier nog één tot drie jaar kunnen blijven en zo de rust en ruimte hebben om iets nieuws te vinden. Maar we hebben ook besloten dat we – zoals het pand nu is – niet al te lang meer kunnen blijven vanwege de veiligheid, hygiëne en uitstraling. We zijn hierover in gesprek met de gemeente.

 

We willen zo snel mogelijk een nieuw pand, waar we frisse energie krijgen en onze mooie school weer verder kan groeien. We willen jullie, betrokken mensen bij De Vrije Ruimte, vragen om mee te zoeken met ons. Tips en ideeën zijn van harte welkom!

 

Waar moet een nieuw pand aan voldoen? We willen tussen de 800 en 1400 m2 binnenruimte en minimaal 300, liefst 500 m2 buitenruimte; het liefst in de buurt van waar we nu zitten, maar als het een prachtig gebouw is dat net iets verder weg ligt, zijn we zeker ook geïnteresseerd. Het hoeft geen ‘schoolgebouw’ te zijn, twee grote herenhuizen naast elkaar, een kantoorpand, een opgeknapt pakhuis of een omgebouwde fabriek, alles is mogelijk!

 

Dus fiets je ergens langs of vind je op Funda een mooi pand, laat het weten! Deel het, en als je iets weet, meld het aan:

Frans van der Lek, voorzitter huisvestingskring: fransvanderlek@gmail.com of
Ingrid Koster, zakelijk leider van De Vrije Ruimte: ingrid.koster@devrijeruimte.org